KolínDnes.cz
KolínDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Kolínský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Kolínský deník - sport Zdroj: Kolínský deník - sport |

OKRES: Souboj elitních střelců pro Filipa Blechu. Samuel Uman vede už jen o gól

7. 5. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Sedmé jarní kolo v okresním přeboru svedlo dohromady dva nejlepší střelce soutěže. V přímém souboji se na fotbalovém hřišti utkali Samuel Uman ze Štítar a Filip Blecha z Českého Brodu B. 

Risk nevyšel. Plaňany kvůli špatné první půli padly v Semicích

6. 5. 2024 | Naprosto dva rozdílné poločasy odehráli v dalším kole I. B třídy skupiny C fotbalisté Plaňan. V prvním propadli, ve druhém přišlo zlepšení, ztrátu ale nedohnali. Na hřišti Semic prohráli 2:4.

Lídrovi zatápěly, body ale nemají. Býchory v Městci prohrály o gól

6. 5. 2024 | Postavení v tabulce bylo naprosto rozdílné. Ve finále ale takovou roli nehrálo. Fotbalisté Býchor trápili Městec Králové skoro po celý zápas, na body to přesto nestačilo. Na půdě lídra I. B třídy skupiny C prohráli po sympatickém výkonu 1:2.

Pečky v derby neměly problém. Bez problémů porazily Jestřabí Lhotu

6. 5. 2024 | Poslední odehrané kolo v nejnižší krajské fotbalové soutěži svedlo dohromady dva týmy z Kolínska – Pečky hostily na domácím hřišti Jestřabí Lhotu. Z výhry se nakonec radoval domácí tým, který bez větších problémů zvítězil 6:1.

Milín už má divizní jistotu, boj o stříbro pro Poříčany, jarní budíček Průhonic

6. 5. 2024 | /KRAJSKÝ PŘEBOR, OHLASY/ První dílčí úspěch v sezoně si mohou odškrtnout fotbalisté Milína. Po výhře v Tochovicích, na kterou stačila dalekonosná paráda Kvídy, už nemohou po zbylých šesti kolech skončit hůř než na druhém místě (i to už je při náskoku 18 bodů pustou teorií). Zajistili si tak jednu ze dvou středočeských místenek do příštího ročníku divize.

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

5. 5. 2024 | S Davidem Kämpfem, ale zato bez Jakuba Vrány, Radima Zohorny nebo Tomáše Noska se představí česká hokejová reprezentace na mistrovství světa, které v Praze startuje v pátek. Trojice Vrána, Nosek, Zohorna se nevešla do závěrečné šestadvacetičlenné nominace trenéra Radima Rulíka, kterou oznámil v neděli večer dvě hodiny po generálce se Švýcarskem.

Jednoznačně jsme si utkání prohráli svým nastavením, zlobil se Douděra

5. 5. 2024 | Druhé Zápy byly dalším soupeřem fotbalistů Kolína v pokračování České fotbalové ligy. Domácí tým potvrdil papírové předpoklady a zvítězil tříbrankovým rozdílem. Hostující celek se nedokázal střelecky prosadit ani jednou a potvrdil fakt, že na soupeřových hřištích se mu příliš nedaří.

Rozjezd nadstavby: Sparta úspěšně vykročila za obhajobou, Slavia je v závěsu

5. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala. Vedoucí Sparta vstoupila do skupiny o titul výhrou 4:2 na Slovácku. Obhájci titulu udrželi čtyřbodový náskok před městským rivalem Slavií, která smetla Baník 5:0. Třetí Plzeň porazila Mladou Boleslav 3:0 a je o dalších deset bodů pozadu.

Český Brod doběhlo zranění hráčů. Doma pouze remizoval s Brandýsem

5. 5. 2024 | Fotbalisté divizního Českého Brodu sahali po třech bodech, o vítězství v dalším kole ale přišli dvanáct minut před koncem a nakonec se museli spokojit s remízou. Bod si odvezli borci Brandýsa nad Labem. Trenéru Zdeňku Šmejkalovi chyběli dva hráči základní sestavy, v desáté minutě pak musel střídat klíčového hráče Minarčina. A to byla velká komplikace.

VIDEO, FOTO: Infarktový závěr. Velimská rezerva vstřelila za tři minuty tři góly

5. 5. 2024 | Nevypadalo to s nimi moc valně. prohrávali o gól, předčasně se ale nevzdali a v závěru otočili nepříznivý výsledek na svoji stranu. Fotbalisté Velimi B v dalším kole I. B třídy skupiny C porazili díky infarktovému závěru na svém hřišti Paběnice 4:2.

Výsledkový servis: Jak si o víkendu vedl váš oblíbený fotbalový tým?

4. 5. 2024 | Na jednom místě a přehledně přinášíme výsledky víkendových zápasů dalšího jarního kola fotbalových soutěží dospělých. Od nejnižších soutěží po Českou fotbalovou ligu. A to včetně střelců branek. Jak si vedl váš oblíbený tým? Nebo jeho konkurenti?

Kam na fotbal: Český Brod hostí Brandýs, Velim jede do sousední Sokolče

3. 5. 2024 | Celá řada zajímavých střetnutí je na programu o následujícím fotbalovém víkendu. Příznivci kopané mají rozhodně z čeho vybírat, dojde i na souboje okresních celků ve vyšších soutěžích.

Třinci fandí i v Kolíně. Advokát Tomáš Kasal Oceláře obdivuje, chodí do kotle

2. 5. 2024 | V českém hokeji vládne jedno jméno – Oceláři Třinec. Fanoušek Tomáš Kasal sdílí svůj příběh, jak se z náhodného výletu do Beskyd stal se svým synem Vojtěchem oddaným příznivcem třineckého týmu. Jeho vášeň a zážitky s klubem, který právě oslavil další titul, jsou inspirací pro každého hokejového fanouška.

Příprava skončila, cyklisté kolínské stáje vyzkouší formu na Českém poháru

2. 5. 2024 | Období příprav je za nimi. O víkendu čeká závodníky cyklistické stáje Expres CZ - BMD Team Kolín úvodní z významných závodů, kterým je první díl Českého MTB XCO poháru v Městě Touškově.

Chcete si zaběhat a změřit síly s dalšími? Máte skvělou příležitost

2. 5. 2024 | Aktivní příznivci sportu a hlavně běhu se mohou těšit na 66. ročník závodu Kolín – Velký Osek – Kolín (KVOK), který se uskuteční v neděli 5. května. Trať je dlouhá 21,1 kilometru, start je v 10 hodin na atletickém stadionu Mirka Tučka v Kolíně.

Vytrvalci nezopakovali na mistrovské desítce skvělé umístění i časy

2. 5. 2024 | Letošní mistrovství České republiky v běhu na 10 000 metrů na dráze hostil Holešov.

Disciplinárka se obešla bez velkých trestů, Ontl si nekopne tři zápasy

2. 5. 2024 | Žádné velké tresty nemusela na svém dalším zasedání udělit disciplinární komise Okresního fotbalového svazu v Kolíně. Nejvyšší stopku dostal Jaroslav Ontl z Dobřichova za ostrý faul zezadu v utkání třetí třídy. A za to si nezahraje tři soutěžní utkání. Pět vyloučených vyvázlo dokonce jen s pokutou.

Osobnost Deníku Jakub Tůma hrál do deseti let v poli. Až potom začal chytat

1. 5. 2024 | Do kádru třetiligové Sparty Kolín přišel před právě probíhajícím ročníkem z jiné Sparty. Té pražské. Jednadvacetiletý gólman Jakub Tůma předvádí v dresu kolínského mužstva výborné výkony, v posledním zápase vychytal čisté konto proti rezervě Hradce Králové (2:0) a sklidil speciální pochvalu od trenéra Františka Douděry. „Pochvala pro celý tým. Třešničku na dortu dal brankář Tůma, který v poslední době chytá opravdu skvěle,“ pochválil strážce tyčí jeho kouč. A právě muž s číslem jedna na dresu se ...

Osobnost Deníku Jan Křivský začal v obraně, přesun do útoku oslavil hattrickem

1. 5. 2024 | Poděbradské Bohemii se v letošní sezoně daří na výbornou. V tabulce krajské I.A třídy je na třetím místě. A když se daří, je pohoda v týmu a daří se i jednotlivcům. Fotbalový tým z lázeňského města porazil v dalším kole soutěže na svém stadionu celek Staré Boleslavi vysoko 8:3 a velký podíl na tom měl mladíček Jan Křivský. Ten nasázel soupeři tři branky, dvě až v nastaveném čase. Díky tomu se stal Osobností Deníku. A ve svém řádění pokračoval také za rezervu v okresním přeboru, béčku pomohl k vý ...

Osobnost Deníku Aleš Chábera: Spokojenost ano, ale musíme koukat dál

1. 5. 2024 | Každý bod se může hodit, každý gól, především ten vítězný, se bude počítat. Divizní fotbalisté Čáslavi bojují v jarní části sezony o záchranu v soutěži, po podzimu měli ve skupině C pouhých sedm bodů a byli předposlední. To jsou sice nadále, ale jejich bodový účet je momentálně osmnáct bodů. A soupeři před nimi na dostřel. V posledním kole si tým připsal třetí výhru z posledních čtyř zápasů, když porazil 2:0 Slavii Hradec Králové na jejím trávníku. A oba góly dal mladý útočník Aleš Chábera. Díky ...



Zpravodajství KolínDnes.cz

Aplikace PID Lítačka představuje unikátní vyhledávač tras nové generace

Aplikaci PID Lítačka pro cestování v Praze a Středočeském kraji využívají každý den stovky tisíc lidí. Představuje tak nepostradatelný nástroj pro každého, kdo se pohybuje v regionu. Nový vyhledávač tras přináší vyšší standard služeb vyhledávání, ...

Středočeský kraj a Hlavní město Praha chystají velkou soutěž na železniční dopravce

Středočeský kraj a Hlavní město Praha připravují výběrová řízení na dopravce ve veřejné drážní dopravě. S novými dopravci by měly na koleje vyjet nové ...

ČHMÚ vydalo ve Středočeském kraji výstrahu před nebezpečím vzniku požárů

Český hydrometeorologický ústav vydal dne 29. 4. 2024 výstrahu č. 000151 před nebezpečím vzniku požárů na území Středočeského kraje, platnou od 30. 4. ...

Středočeský kraj se ostře ohrazuje proti návrhu MČ Prahy 6 týkající se regulace dopravy při příjezdech z kraje

Rada Středočeského kraje na svém včerejším jednání přijala usnesení, ve kterém se ostře ohrazuje proti návrhu městské části Prahy 6 v souvislosti s pl ...

Čtenáři Středočeského kraje vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazv ...



Úterý 7.5.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes