KolínDnes.cz
KolínDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu

Sportovní zprávy z regionu | Kolín, Středočeský kraj

OKRES: Souboj elitních střelců pro Filipa Blechu. Samuel Uman vede už jen o gól

OKRES: Souboj elitních střelců pro Filipa Blechu. Samuel Uman vede už jen o gól

7. 5. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Sedmé jarní kolo v okresním přeboru svedlo dohromady dva nejlepší střelce soutěže. V přímém souboji se na fotbalovém hřišti utkali Samuel Uman ze Štítar a Filip Blecha z Českého Brodu B. 

Risk nevyšel. Plaňany kvůli špatné první půli padly v Semicích

Risk nevyšel. Plaňany kvůli špatné první půli padly v Semicích

6. 5. 2024 | Naprosto dva rozdílné poločasy odehráli v dalším kole I. B třídy skupiny C fotbalisté Plaňan. V prvním propadli, ve druhém přišlo zlepšení, ztrátu ale nedohnali. Na hřišti Semic prohráli 2:4.

Lídrovi zatápěly, body ale nemají. Býchory v Městci prohrály o gól

Lídrovi zatápěly, body ale nemají. Býchory v Městci prohrály o gól

6. 5. 2024 | Postavení v tabulce bylo naprosto rozdílné. Ve finále ale takovou roli nehrálo. Fotbalisté Býchor trápili Městec Králové skoro po celý zápas, na body to přesto nestačilo. Na půdě lídra I. B třídy skupiny C prohráli po sympatickém výkonu 1:2.

Pečky v derby neměly problém. Bez problémů porazily Jestřabí Lhotu

Pečky v derby neměly problém. Bez problémů porazily Jestřabí Lhotu

6. 5. 2024 | Poslední odehrané kolo v nejnižší krajské fotbalové soutěži svedlo dohromady dva týmy z Kolínska – Pečky hostily na domácím hřišti Jestřabí Lhotu. Z výhry se nakonec radoval domácí tým, který bez větších problémů zvítězil 6:1.

Milín už má divizní jistotu, boj o stříbro pro Poříčany, jarní budíček Průhonic

Milín už má divizní jistotu, boj o stříbro pro Poříčany, jarní budíček Průhonic

6. 5. 2024 | /KRAJSKÝ PŘEBOR, OHLASY/ První dílčí úspěch v sezoně si mohou odškrtnout fotbalisté Milína. Po výhře v Tochovicích, na kterou stačila dalekonosná paráda Kvídy, už nemohou po zbylých šesti kolech skončit hůř než na druhém místě (i to už je při náskoku 18 bodů pustou teorií). Zajistili si tak jednu ze dvou středočeských místenek do příštího ročníku divize.

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

5. 5. 2024 | S Davidem Kämpfem, ale zato bez Jakuba Vrány, Radima Zohorny nebo Tomáše Noska se představí česká hokejová reprezentace na mistrovství světa, které v Praze startuje v pátek. Trojice Vrána, Nosek, Zohorna se nevešla do závěrečné šestadvacetičlenné nominace trenéra Radima Rulíka, kterou oznámil v neděli večer dvě hodiny po generálce se Švýcarskem.

Jednoznačně jsme si utkání prohráli svým nastavením, zlobil se Douděra

Jednoznačně jsme si utkání prohráli svým nastavením, zlobil se Douděra

5. 5. 2024 | Druhé Zápy byly dalším soupeřem fotbalistů Kolína v pokračování České fotbalové ligy. Domácí tým potvrdil papírové předpoklady a zvítězil tříbrankovým rozdílem. Hostující celek se nedokázal střelecky prosadit ani jednou a potvrdil fakt, že na soupeřových hřištích se mu příliš nedaří.

Rozjezd nadstavby: Sparta úspěšně vykročila za obhajobou, Slavia je v závěsu

Rozjezd nadstavby: Sparta úspěšně vykročila za obhajobou, Slavia je v závěsu

5. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala. Vedoucí Sparta vstoupila do skupiny o titul výhrou 4:2 na Slovácku. Obhájci titulu udrželi čtyřbodový náskok před městským rivalem Slavií, která smetla Baník 5:0. Třetí Plzeň porazila Mladou Boleslav 3:0 a je o dalších deset bodů pozadu.

Český Brod doběhlo zranění hráčů. Doma pouze remizoval s Brandýsem

Český Brod doběhlo zranění hráčů. Doma pouze remizoval s Brandýsem

5. 5. 2024 | Fotbalisté divizního Českého Brodu sahali po třech bodech, o vítězství v dalším kole ale přišli dvanáct minut před koncem a nakonec se museli spokojit s remízou. Bod si odvezli borci Brandýsa nad Labem. Trenéru Zdeňku Šmejkalovi chyběli dva hráči základní sestavy, v desáté minutě pak musel střídat klíčového hráče Minarčina. A to byla velká komplikace.

VIDEO, FOTO: Infarktový závěr. Velimská rezerva vstřelila za tři minuty tři góly

VIDEO, FOTO: Infarktový závěr. Velimská rezerva vstřelila za tři minuty tři góly

5. 5. 2024 | Nevypadalo to s nimi moc valně. prohrávali o gól, předčasně se ale nevzdali a v závěru otočili nepříznivý výsledek na svoji stranu. Fotbalisté Velimi B v dalším kole I. B třídy skupiny C porazili díky infarktovému závěru na svém hřišti Paběnice 4:2.

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz | Další zprávy »
20:12:49 | 07.05.2024

Vynikající úspěch chlapců U14: šesté místo na Mistrovství ČR

6. 5. 2024 |   V pátek jsme vyrazili na třídenní turnaj Mistrovství republiky chlapců U14 do Havlíčkova Brodu. A nebudu chodit kolem horké kaše: rovnou bych chtěl jedno jedno velké "díky" všem rodičům, kteří se podíleli na rozvozu dětí z Kolína do Brodu a zpět (Klvaňovi, Vašákovi, Sirůčkovi, Wanekovi). Bez nich bychom to určitě nezvládli a už vůbec ne bez jejich podpory v hledišti. Dále chci poděkovat vedení klubu, že nám poskytlo podporu ohledně jídla. A Radkovi Pošíkovi za skvělou přípravu kluků.. ...

Kluci U16 jedou na mistrovství republiky, suverénně ovládli kvalifikaci

29. 4. 2024 |   Kvalifikace na Mistrovství ČR chlapců U16 A je to tady, kvalifikace na MČR a náš výlet vlakem až do Ostravy. Ranní úkoly nezaspat, nastoupit do vlaku, nic nezapomenout, přestoupit v Hranicích na Moravě i dopravit se do haly, jsme zvládli na jedničku. První zápas byl proti domácímu Frýdku-Místku (domácímu proto, že byl pořadatelem, hrálo se však v Ostravě-Třebovicích). Družstvo velmi běhavé a urputné. Naštěstí jsme si v obou koncovkách vypracovali několikabodový náskok a uhráli jsme první. ...

Chlapci U14 skončili třetí, sahali přitom po vítězství v krajském přeboru

22. 4. 2024 |   Krajský přebor chlapců U14 Chlapci kategorie U14 se v sobotu úspěšně zúčastnili finále krajského přeboru. Do turnaje chlapci vstupovali z průběžného třetího místa se ztrátou jednoho bodu na druhý Prosek a tří bodů na první Příbram.  V úvodním utkání jsme si dokázali, že s Příbramí hrát umíme a porazili jsme ji poměrně hladce 2:0. Následující zápas byl tedy pro nás finálovým, protože vítězství nad Prosekem by nás posouvalo do čela tabulky. Bohužel jsme zápas zejména psychicky... ...

Kluci U14 jedou na mistrovství republiky, holky bojovaly v krajském přeboru

15. 4. 2024 | Kvalifikace na Mistrovství ČR chlapců U14 Chlapci kategorie U14 se v neděli úspěšně zúčastnili kvalifikace na Mistrovství ČR. V poměrně silné skupině, kde se postupně utkali s týmy Karlovarska, České Třebové,  Orionu Praha a Hradce Králové skončili na druhém postupové místě a zaslouží si pochvalu a poděkování. Již po třech zápasech jsme věděli o postupu a tříhodinová pauza na závěr nás trochu ukolébala, s tím souvisí i závěrečná prohra s Hradcem, který ale v danou chvíli byl skutečně lepší. ...

Kluci U16 se poperou o Mistrovství ČR

8. 4. 2024 | Krajský přebor chlapců U16 Finálové kolo krajského přeboru U16 se odehrálo v Příbrami. Nezastírám, jeli jsme si pro medaili a pro postup na kvalifikaci MČR. A co myslíte? Máme to!!! První zápas s lehkostí a v tanečním tempu výhra proti Odolce 2:0. Druhý zápas proti Kladnu byl o všechno. Taneční tempo vzalo rázem za své a šlo do tuhého. První set jsme vedli vždy tak o 4 body, ale soupeř dotahoval a v koncovce to bylo 25:22 pro nás. Uf. V tělocvičně stoupala nejen teplota, tlak, rosný bod, ale... ...

Zdroj: skvolejbalkolin.cz | Další zprávy »
20:12:50 | 07.05.2024





Úterý 7.5.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes